Kunsten å redde verden med sex

av (forfatter).

Vega forlag 2023 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hva er galt med måten vi forholder oss til kropp og sex på?

Kunsten å redde verden med sex gir en innføring i hva sex dreier seg om, og hvorfor denne siden ved livet betyr så mye. Seksuallivet fungerer ikke ideelt i dagens samfunn, altfor mange sliter med ubehagelige opplevelser. Er det mulig å gjøre noe for å bedre situasjonen?

Vi mennesker er i stor grad styrt av følelser. Gode følelser er der for å lede oss mot det som er bra for genene, vonde følelser for å unngå alt som er ugunstig. Å skape avkom er det viktigste vi gjør for genene, derfor er ingenting så godt som forelskelse, kjærlighet og sex. Dessverre, der det er belønning, er det også straff. Når noe er spesielt viktig, legger evolusjonen inn negative følelser, som sjalusi og dårlig samvittighet, for å fortelle deg at situasjonen ikke er slik den burde.

Bjørn Grinde har jobbet som lykkebiolog ved Folkehelseinstituttet. Målet med boken er å bidra til å skape en kultur der seksuallivet gir flere positive og færre negative opplevelser. Lykkelige individer gir en bedre verden. For å få det til, trenger vi en debatt om samfunnets holdning til sex.

Bokdetaljer

Forlag Vega forlag

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788282119214

EAN 9788282119214

Språk Bokmål

Sider 314

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket