Temperaturen stiger i Gaborone, og Mma Ramotswe lurer på om det er årsaken til at virksomheten i detektivbyrået går tregt. Med færre saker å håndtere, har Mma Ramotswe tid til å tenke på de nye naboene sine, et par som har et ganske ustabilt forhold. Men så kommer en fjern kusine av Mma Ramotswe med en bønn om hjelp, og byrået bestemmer seg for å stille opp med selvtillit og åpne hjerter. En familiesak, må da være en enkel oppgave, eller? I mellomtiden skjer det noe rart med Mma Ramotswes varebil, som tar Charlie og J.L.B. Matekoni ut på en hårreisende nattekspedisjon. Mma Ramotswe blir minnet om behovet for å se en sak fra alle sider, og deretter finne en løsning – helst over en deilig kopp te og en skive av hennes venninne Mma Potokwanes fruktkake.
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788202772208
EAN 9788202772208
Serie Damenes detektivbyrå nr. 1 (21)
Genre Politi og detektiver Krim