Kunsten å lykkes

bedriftsetablering for kvinner

av (forfatter).

Aspectus media 2006 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren viser hvordan du kan finne ut hvem du er, og slik både få kontroll over ditt eget liv og skape din egen, meningsfylte arbeidsplass. Boka tar for seg bedriftsetablering, markedsføring, salg, økonomi og nettverksbygging. Den gir et innblikk i hvordan kvinner skaper virksomhet, samtidig som den gir råd om hvordan du kan bli en vellykket gründer.

Omtale fra forlaget

Brev Adressat Omsider foreligger en bok som tar for seg entreprenørskap for kvinner. Vi vet i dag at kvinner både motiveres og fokuserer annerledes enn menn når de skaper en virksomhet. Det har forfatter Elisabeth Gullner tatt høyde for og skrevet en etablererhåndbok for kvinner. Hun ønsker med denne boken å vise kvinner hvordan de bedre kan ta kontroll over eget liv og skape seg sin egen, meningsfylte arbeidsplass. Vi har gleden av å sende deg et eksemplar vedlagt som vi håper du vil ha glede og nytte av. Nedenfor finner du informasjon om våre salgsbetingelser dersom du skulle ønsker å kjøpe et antall bøker til din organisasjon. "Det du liker å gjøre er det du skal gjøre." Med Kunsten å lykkes tar forfatteren leseren gjennom prosessen med å finne ut hva slags gründer man er. Hun tar for seg de typiske gründeregenskapene og viser eksempler fra kvinnelige gründere som har lykkes. Områder som markedsføring, salg, økonomi og nettverksbygging belyses og hun gir tips om hvordan kvinner kan trene seg i å tenke større og skape en vekstbedrift. Boken presenterer lykkeformelen for hvordan den enkelte kan bli en vellykket gründer og motiveres til å gjøre de nødvendige endringene i sitt liv. "Kunsten å lykkes" kan leses både som en lærebok med øvelser, og en motivasjonsbok for dem som tenger ny energi til å komme videre. Elisabeth Gullner (1955) er selv gründer og daglig ledere av Damene. Ved siden av å drive gründerportalen Damebedrift.no, holder hun etablererkurs, er konsulent/rådgiver og en aktiv skribent. Med bakgrunn som filolog og mange års erfaring som webredaktør fra både statlige og private selskaper startet hun sin første bedrift i 2001. Hun er involvert i flere prosjekter og virksomheter som har som mål å øke andelen kvinner som starter egen virksomhet. Med vennlig hilsen Mona Hellund Direktør

Bokdetaljer

Forlag Aspectus media

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788299749503

EAN 9788299749503

Språk Bokmål

Sider 132

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket