Kunsten å krangle

hvordan konflikter kan styrke parforholdet

av (forfatter), John M. Gottman (forfatter) og Christian Heyerdahl (oversetter).

Frisk 2025 Innbundet

Ingen bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Når par til stadighet krangler med hverandre, kan det oppleves som et rødt flagg: Er forholdet vårt i ferd med å rakne? Men konflikt er menneskelig og nødvendig, og krangler kan faktisk skape større nærhet, dypere tilknytning og varig kjærlighet. Du må bare gjøre det på den rette måten. Sannheten er at de lykkeligste og mest vellykkede parene krangler – hele tiden. Det er måten par krangler på, som er avgjørende for forholdets fremtid. De fleste snubler inn i konflikten uten å tenke gjennom hva krangelen egentlig handler om, og blir raskt overveldet av fysiologiske reaksjoner de ikke kan kontrollere og følelser de ikke hadde forventet seg.Forskning gjennom flere tiår har lært dr. John og Julie Gottman hva som er de fem vanlige feilene par gjør når de er på kant med hverandre. I Kunsten å krangle kommer de med fem hemmeligheter som får dere tilbake på sporet, slik at dere kan bruke konflikten til å bygge et sunnere forhold. Med vennlighet, klarhet og dyp forståelse for hvor slitsomt det er å stå i en krangel, viser John og Julie Gottman hvordan vi alle har vår egen kranglestil som er blitt til gjennom oppdragelse og tidligere forhold. De tar oss gjennom alle de mulige kombinasjonene av personligheter og stiler, og viser hvordan de kan fungere best mulig sammen.Kunsten å krangle er en grunnleggende ressurs som hjelper par å unngå at alt blir en kamp om siste ord, til fordel for en mer samarbeidsvillig og løsningsorientert innstilling: roe ned, være påkoblet hverandre og virkelig forstå situasjonen, slik at kranglene kan gjøre forholdet sterkt.

Forlag Frisk

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788284371955

EAN 9788284371955

0 bokelsker følger dette verket.