Kunst og kunstpriser

Kapitals guide til norsk kunst og norske kunstpriser

av (forfatter) og Bjørn Li (forfatter).

Hegnar media 2001 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka presenterer over 50 norske kunstnere. Den forklarer hva som gjør kunstneren attraktiv, i hvilke perioder han eller hun utmerket seg og hva man bør være oppmerksom på for å unngå et dårlig kunstkjøp. De konkrete investeringstipsene i boken dekker alt fra Adolph Tidemands søndagsbønder til avantgarde fotografi. I tillegg finnes detaljert prisstatistikk for hver enkelt kunstner. Boka inneholder også en introduksjon til kunstmarkedet generelt, med konkrete råd om første- og annenhåndsmarkedet, grafikk, forfalskninger, og betydningen av de forskjellige kunsthistoriske epoker. Boka er egnet for både profesjonelle kunstinvestorer og for den mer beskjedne samler.

Omtale fra forlaget

Kunst og kunstpriser .
Kapitals guide til norsk kunst og norske kunstpriser
Det finnes knapt noen hyggeligere og morsommere investering enn kunst. Ved hjelp av denne boken kan man sikre seg at investeringen også er lønnsom.
Over femti norske kunstnere blir presentert i underholdende og lettleste kapitler. Hvert kapittel forklarer hva som gjør kunstneren attraktiv, i hvilke perioder han eller hun utmerket seg og hvordan man unngår et dårlig kunstkjøp. De konkrete investeringstipsene i boken dekker alt fra Adolph Tidemands søndagsbønder til moderne fotografi.
I tillegg finner leseren detaljert prisstatistikk for hver enkelt kunstner - et must før man selv velger å by på auksjon eller kjøpe i kunsthandel.
Boken inneholder også en informativ introduksjon til kunstmarkedet generelt, med konkrete råd om første- og annenhåndsmarkedet, grafikk, forfalskninger, og betydningen av de forskjellige kunsthistoriske epoker. Her finnes viktig informasjon for både profesjonelle kunstinvestorer og for den mer beskjedne samler.

Bokdetaljer

Forlag Hegnar media

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788271460723

EAN 9788271460723

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 239

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket