Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg kvalitet og service i hotell- og restaurantbransjen. Den delt i fire deler; gjesten, servitøren, PR-strategier og service, med øvingsspørsmål til hvert kapittel.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg kvalitet og service i hotell- og restaurantbransjen. Den delt i fire deler; gjesten, servitøren, PR-strategier og service, med øvingsspørsmål til hvert kapittel.
Forlag Vett & viten
Utgivelsesår 1996
Format Heftet
ISBN13 9788241201103
EAN 9788241201103
Språk Bokmål
Sider 122
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket