Norsk samfunn og skole er møtested for en rekke forskjellige kulturer. Religion er en vesentlig side ved enhver kultur, og har stor betydning for den enkeltes identitetsutvikling. Boka inneholder forelesningene fra Religionsvitenskaplig institutts etterutdanningskurs for lærere høsten 1990. Her blir problemer og utfordringer tilknyttet kulturmøtet i skole og samfunn tatt opp. I serien Relieff. Illustrert.
Forlag Tapir
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788251910552
EAN 9788251910552
Serie Relieff. Religionsvitenskapelig institutt. Trondheim (29)
Omtalt sted Norge