Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Restaurant D'Artagnans 15-årsjubileum markeres med denne boken, hvor kjøkkensjef Nielsen har komponert treretters menyer til 18 kvinner som på hver sin måte har spilt en fremtredende rolle i norsk kultur- og samfunsliv. De 54 rettene presenteres med utførlige oppskrifter ledsaget av fargebilder. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Restaurant D'Artagnan ble etablert i Oslo for 15 år siden av den danske kjøkkensjefen Freddie Nielsen, og var et av de første matetablissementer i Norge som ble funnet verdig til en stjerne i den kresne og internasjonalt toneangivende Michelins restaurantguide.
Freddie deler med oss de beste av sine oppskrifter og sine personlige betraktninger omkring mat og drikke. De treretters menyene er spesielt komponert for og dedisert et utvalg kjente norske kvinner. Hver meny presenteres med Tore Røynelands utsøkt vakre fargefotografier. Boken er en sann fryd for både øyet og ganen - og en ypperlig inspirasjonskilde og veileder for enhver som setter pris på å lage god mat på sitt eget kjøkken.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788202148324
EAN 9788202148324
Språk Bokmål
Sider 183
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket