Kuiper

en roman

la blærekongen friste Dem til sengs og klype Dem kåt

Margbok 2010 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Romanen har 24 bidragsytere og tar utgangspunkt i Shakespeares Hamlet. Skuespillet danner grunnlaget for de 24 tekstene som til sammen utgjør denne romanen.

Omtale fra forlaget

Denne romanen har William Shakespeares klassiske fortelling om Hamlet som grunnlag. Handlingen ble delt inn i 24 punkter og gitt til 24 bidragsytere. Romanen er et fragmentert kommentarspor over Shakespeares verk, hvor tekstene lever to liv. På det ene nivået opererer de alene, hver for seg i sin egen distinkte sjanger og form, og på det andre nivået knyttes de sammen og bindes ned av et felles utspring. Boken begynte med en idé om å vie et nummer av det litterære tidsskriftet Kuiper til rekontekstualisering. Dette er en måte å understreke den nye verden samtidighet med den gamle. En hybrid tekst, en bastard som fletter seg inn i det bestående og overgår all tidligere skrevet sannhet. La blærekongen friste Dem til sengs og klype Dem kåt er en roman som utfordrer romanformen. La deg friste. Bidragsytere er bl.a: Even Arntzen, Therese Bakkevoll, Annelill B. Flaamo, Sigrid Merethe Hanssen, Susanna Happonen, Leif Høghaug, Eirik Ingebrigtsen, Thomas Lundbo, Helge Rykkja, Eirik A. Skrede, Sigbjørn Skåden, Jens K. Styve, Lene E. Westerås, Morten Wintervold og Henning Howlid Wærp.

Bokdetaljer

Forlag Margbok

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788293065067

EAN 9788293065067

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket