Kua som ville bli farlig

og 39 andre gøyale fireminutters dyrehistorier

av (forfatter) og Per Vie (illustratør).

Bokbyen 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder 40 dyrehistorier. Her kan du blant annet lese om kua Gudrun som vil være farlig, sjiraffen Stig som hjelper en fisk ned fra et tre og et esel som vil gå i tøfler.

Omtale fra forlaget

Kua som ville bli farlig" er en samling nyskrevne småhistorier som er ikke bare er morsomme, de er rett og slett ganske sprø. Møt kua Gudrun som gjerne ville skremme noen og gorillaen Myto som fikk så vondt i foten av å lyve. Her kan du også hilse på sjiraffen Stig som hjelper en fisk ned fra et tre. Liker du litt langsomme historier, kan du lytte til hva kamelen Sanaam har å si om det å ikke alltid måtte skynde seg. Du kan også lese om de små rødbavianene Hopp & Sprett som syntes de hadde så fryktelig slemme foreldre. Har du forresten hørt om et esel som vil gå i tøfler? Det har vi! Han heter Bråbrems og har hatt en rar drøm. Denne boken inneholder førti spennende, annerledes og morsomme historier som får både den som leser og den som blir lest for til å le høyt. Du må også se på de rare illustrasjonene av dyrene, de er nesten en historie i seg selv, alle som én. "Kua som ville bli farlig" er en glimrende bok for alle som trenger en kort historie. Enten det er den som skal lese som synes tiden er litt knapp - eller det er et par små ører som ikke kan sove uten å bli lest for. Kos dere med bokstaver og tegninger, alle sammen. Kanskje blir du inspirert til å lage historier og tegninger selv?

Bokdetaljer

Forlag Bokbyen

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788292920275

EAN 9788292920275

Språk Bokmål

Sider 40

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket