Boka viser hvordan du kan lage dine egne såper av transparent såpebase, den forklarer framgangsmåten og har oppskrifter på såper, badeolje, badesalt og skumbad i mange farger og med forskjellige dufter. Har litteraturliste.
Har du lyst til å starte med en hobby hvor du kan grise så mye du vil og fremdeles være like ren? Å lage såpe ved hjelp av transparent såpebasis er enkelt og passer godt for store og små. Såpe har utallige muligheter for farge og fasonger, og du kan selv velge hvilken duft du ønsker til hverdag eller fest.
Boken er rikt illustrert med fremgangsmåter og oppskrifter til såpe, badeolje, badesalt og skumbad. Du blir raskt i stand til å lage myggsåpe, gartnersåpe, skrubbsåpe og andre dekorative såper.
Såper er en ypperlig gave og kan brukes av alle til skjønnhet, helse og velvære.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1999
ISBN13 9788202189075
EAN 9788202189075
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.