Kraft

Frelsesarmeens suppebok

av (forfatter) og Christian Houge (illustratør).

Press 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

20 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I snart 100 år har Frelsesarmeen holdt liv i generasjoner av forhutlede medmennesker gjennom sine legendariske suppestasjoner. Supplert av tekster av Ole Paus, og ledsaget av fotografier, har noen av våre fremste kokker, bl.a. Trond Moi, Andreas Viestad, Svein Aasen og Anne-Katrine Aa, tryllet frem et 50-talls oppskrifter til ære for Frelsesarmeen. Her finnes både oppskrifter på supper som vi allerede kjenner som for eksempel tomatsuppe, aspargessuppe og ertesuppe, og her er oppskrifter på supper vi aldri har hørt om som for eksempel pensjonistsuppe, sjokoladesuppe og blåskjell i kokos. Boken inneholder også oppskrifter på brød som kan brukes som tilbehør og på hvordan man lager kraft.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788275471381

EAN 9788275471381

Språk Bokmål

Sider 157

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

20 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Såpe - kledd med Frelsesarmeen" av Vetle Lid Larssen
  • "Drikk mer - 103 gode grunner" av Thomas Jørgensen
  • "Det gode norske kjøkken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Stilrent - innredningsideer for alle hjemmets rom" av Jane Cumberbatch
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Kokk på ville veier - jakten på det perfekte måltid" av Anthony Bourdain
  • "All verdens sitater" av J.B. Holmgård
  • "Den store Ole Brumm-boken - samlede fortellinger og vers" av Alan Alexander Milne
  • "Den store asiatiske kokeboken" av Jane Bowring
  • "Nigella ekspress - god mat på kort tid" av Nigella Lawson
  • "Stiansen inviterer til fest" av Annette Stiansen
  • "Den nakne kokken" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket