Kosthold og helse

hotell- og næringsmiddelfag

av (forfatter), Kari Sannerholt Melbostad (forfatter), Kari Sundsbø Møllen (forfatter) og Rolf Jarl Sjøen (forfatter).

Universitetsforlaget 1994 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring på grunnkurset. Faget ses i sammenheng med helse, ressursbevaring og nasjonalt og globalt, og elevenes hverdag og framtidige yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for basisstoffet om næringsstoffene. Oppgaver med vekt på det praktiske. Forslag til prosjekt.

Omtale fra forlaget

Om kosthold både for eleven selv og for framtidig kunde. Hvordan virker kosten på helsen?Hvordan kan du planlegge ditt kosthold?Hvordan få mer helse inn i kundens produkter? Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring. Faget ses i sammenheng med helse, ressursbevaring, elevenes hverdag og framtidig yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og -vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for å lære om næringsstoffene.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1994

Format Heftet

ISBN13 9788200413097

EAN 9788200413097

Språk Bokmål

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket