Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at elevene skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Omtale fra forlaget
Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788258405990
EAN 9788258405990
Språk Bokmål
Sider 140
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket