Kosthold, ernæring og helse

vg2 kokk- og servitørfag

av (forfatter) og Pål R. Johansen (forfatter).

Yrkeslitteratur 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at elevene skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.

Omtale fra forlaget

Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788258405990

EAN 9788258405990

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket