Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken dekker kompetansemålene for programfaget kosthold og livsstil. Boken består av fire deler: Mat, energi og næringsstoffer; Livsstil og helse; Spesialkost; og Matkultur & nye trender. Med kontrollspørsmål, arbeids- og diskusjonsoppgaver. Har register.
Omtale fra forlaget
Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.
Forlag Gyldendal undervisning
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788205356580
EAN 9788205356580
Språk Nynorsk
Sider 199
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket