Kosthald og livsstil

restaurant- og matfag vg1

av (redaktør).

Fagbokforlaget 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg sider ved kosthaldet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Ho fortel også om ernæring og kosthald hjå spesielle grupper og tek for seg tradisjonsmat, både frå Noreg og frå mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdanna næringsmiddelteknolog og har tileggsutdanning i anatomi og fysiologi. Ho har vore trainee i Tine og har hatt ulike stillingar i Gilde, mellom anna avdelingsleiar for salteri og hermetikk. Ho har også arbeidd ved Norconserv, og er no tilsett ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788245005219

EAN 9788245005219

Språk Nynorsk

Sider 153

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket