Omtale fra forlaget
Boka dekker læreplanen i kosthold og ernæring på grunnkurset. Faget ses i sammenheng med helse og ressursbevaring nasjonalt og globalt, og elevenes hverdag og framtidige yrke. Kapitlene om forebygging av livsstilssykdommer, kostplanlegging og vurdering av eget og andres kosthold anvender og motiverer for basisstoffet om næringsstoffene. Oppgaver med vekt på det praktiske. Forslag til prosjekt.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1994
Format Heftet
ISBN13 9788200413073
EAN 9788200413073
Språk Nynorsk
Sider 183
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket