Kost og ernæring

helsefag

grunnkurs helse- og sosialfag

av (forfatter) og Kristina Samsing (forfatter).

Gyldendal 1996 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

For firetimerskurset. Boka består av tre deler: næringsstoffer, matvarekunnskap, og kosthold og helse. Oppgaver til hvert kapittel. Har oversikt over nyttige adresser, over aktuelle bøker, hefter og tidsskrifter, samt utdrag fra læreplanen og stikkordregister. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Boka gir en enkel innføring i næringsstoffer, matvarekunnskap, kosthold og helse. Hvert kapittel innledes med spørsmål til ettertanke. Kapitlene avsluttes med repitisjons- og arbeidsoppgaver som forenkler differensieringen. Boka er rikt illustrert. Gir en innføring i næringsberegningsprogrammet Mat på Data Boken er skrevet for Helse- og sosialfag for videregående skole, grunnkurs. Sammen med kokeboka Mat for helse og trivsel dekker boka modul 3 kost og ernæring

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1996

Format Heftet

ISBN13 9788205220232

EAN 9788205220232

Språk Bokmål

Sider 199

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket