Kort om barnevern

av (redaktør) og Asgeir Solstad (redaktør).

Universitetsforlaget 2008 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i norsk barnevern. Her får du bl.a. vite hvilke barn som trenger barnevernet, hvordan barn og foreldre kan ha innflytelse på og medvirke i sine egne saker, hvordan barnevernet arbeider, og hvordan de er organisert. Boken kan brukes til å gi studenter og andre som skal arbeide i barnevernet en kort innføring i barnevernsarbeid. Bokens målgruppe er ansatte i barnehager, skoler, helsevesen og ledere i frivillige organisasjoner og andre som trenger kunnskap om norsk barnevern. Har register og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Kort om barnevern forteller deg konkret og klart hva barnevern i norske kommuner er. Her får du bl.a. vite hvilke barn som trenger barnevernet, hvordan barn og foreldre kan ha innflytelse på og medvirke i sine egne saker, hvordan barnevernet arbeider, og hvordan de er organisert. Boken kan brukes til å gi studenter og andre som skal arbeide i barnevernet en kort innføring i barnevernsarbeid. Den gir ansatte i barnehager, skoler, helsevesen og ledere i frivillige organisasjoner den kunnskapen de trenger for å kunne bruke barnevernet bedre. Kort om barnevern er tilpasset alle bachelorutdanninger som kvalifiserer for arbeid med barn og unge, og kan også være et hjelpemiddel for familier som får hjelp av barnevernet. Boka er skrevet av sosialarbeidere, jurister og forskere med lang erfaring fra barnevernsarbeid i kommunene og med forskning og formidling på feltet.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788215013596

EAN 9788215013596

Språk Bokmål

Sider 146

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket