Konvergente nett

innføring i telekom, mobilkom og Internett

av (forfatter).

Cappelen Damm akademisk 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i kommunikasjonteknologi. Den tar for seg oppbygningen og videreutviklingen av kommunikasjonsnettverk for tele, data og multimedia, både fastnett og mobilnett. Boken legger stor vekt på moderne nettverk og på hvordan disse utvikles fra tradisjonelle teknologier og videreutvikles mot neste generasjons teknologier. Kapitlene er delt opp i tre nivåer. Først presenteres den funksjonelle virkemåten til nettene og tjenestene. Deretter presenteres en overordnet arkitektur som viser hvordan nettene er bygd opp av ulike elementer, for så til slutt å ta for seg detaljene i den tekniske implementeringen av nettene. Har stikkordsregister.

Omtale fra forlaget

Boken består av fem kapitler. I det første kapitlet legges hovedvekten på taletelefoni i fastnettet. I det andre kapitlet studeres signaleringsnettet. Dette brukes av det interne styringssystemet i telenettet og omtales av og til som «nervesystemet» til telenettet. Tredje kapittel går i dybden på oppbyggingen av mobilnettene og 3G-teknologien. Fjerde kapittel tar for seg datanettene og da særlig Internett. Internett-teknologien får stadig økende betydning innen moderne kommunikasjonsnett. Siste kapittel går derfor grundig gjennom hvordan man ser en utvikling mot én felles infrastruktur som tar seg av alle typer kommunikasjon. Slike konvergente nett vil erstatte de separate telenett, mobilnett og datanett.
Hvert kapittel i boken er delt opp i tre nivå. Først presenteres den funksjonelle virkemåten til nettene og tjenestene. Dette gir en grunnleggende oversikt over emnet. Deretter presenteres en overordnet arkitektur som viser hvordan nettene er bygd opp av ulike elementer. Til slutt presenteres detaljene i den tekniske implementeringen av nettene. Telenett Kapittel 1 Last ned Illustrasjonene til del A: Funksjonell virkemåte Last ned Illustrasjonene til del B: Overordnet arkitektur Last ned Illustrasjonene til del C: Teknisk implementasjon Signaleringsnett Kapittel 2 Last ned Illustrasjonene til del A: Funksjonell virkemåte Last ned Illustrasjonene til del B: Overordnet arkitektur Last ned Illustrasjonene til del C: Teknisk implementasjon Mobilnett Kapittel 3 Last ned Illustrasjonene til del A: Funksjonell virkemåte Last ned Illustrasjonene til del B: Overordnet arkitektur Last ned Illustrasjonene til del C: Teknisk implementasjon Datanett Kapittel 4 Last ned Illustrasjonene til del A: Funksjonell virkemåte Last ned Illustrasjonene til del B: Overordnet arkitektur Last ned Illustrasjonene til del C: Teknisk implementasjon Konvergente nett Kapittel 5 Last ned Illustrasjonene til del A: Funksjonell virkemåte Last ned Illustrasjonene til del B: Overordnet arkitek...

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm akademisk

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788202258344

EAN 9788202258344

Språk Bokmål

Sider 440

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket