NYHET! Parallellboka er en forenklet versjon av Kontekst Basisbok med en mer luftig layout. Tekstmengden er redusert med en tredjedel, og språket er lettere. Mange av oppgavene er gjort enklere og mindre omfattende, og de mest krevende oppgavene er tatt ut eller erstattet. Samlet gir dette en mer oversiktlig bok for de elevene som strever med å lese mye tekst. Parallellboka følger Basisboka side for side når det gjelder innhold, noe som letter planleggingen av undervisningen: alle elevene kan studere de samme sidene og langt på vei gjøre de samme oppgavene, uavhengig av om de bruker Basisboka eller Parallellboka.
Forlag Gyldendal undervisning
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788205406032
EAN 9788205406032
Kontekst basisbok er en norsk fagbok, som blir brukt til undervisning på ungdomsskolen for 8-10 klassinger. Boken er en faglig god bok og er hovedsakelig lagd til skoleundervisningen, men passer også for folk som har lyst til å bli god i norsk utenfor skolen. Boken har 387 sider, og er delt opp i 10 kapitler som går i dybden i hvert kapittel. Boken passer for 14 åringer og oppover.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.