Kontakt

basis : norsk for yrkesfag vg1-vg2

av (forfatter) og Siv Sørås Valand (forfatter).

Cappelen Damm 2017 Slide bound

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Kontakt Yrkesfag Basis er en forenklet utgave av Kontakt Yrkesfag. Fagstoffet er tilpasset elever som trenger kortere tekster og mer hjelp i arbeidet med faget.

Kontakt Yrkesfag Basis har samme struktur og hovedinnhold som Kontakt Yrkesfag. Disse to bøkene kan derfor fint brukes i samme klasserom, og gjør det gjrø det lettere å tilpasse undervisningen med denne boken. Flere av oppgavene hjelper elevene i gang med arbeidet ved å ha lese- og skriverammer og eksempeltekster.Elevnettstedet har støtte for lesing og skriving, og er åpent og gratis. På nettstedet som er felles for Yrkesfag Basis og Yrkesfag er det et skrivestøtteverktøy som hjelper elevene i gang med å skrive egne tekster i de ulike sjangrene. Et eget lesestøtteverktøy hjelper elevene med å analysere tekster. Til alle kapitlene er det interaktive oppgaver som egner seg godt til å repetere fagstoffet.

Det er innlest lyd på nett. Tekstene fra teoridelen og tekstsamlingen er profesjonelt lest inn. Å lytte til tekstene kan gjøre det lettere å forstå de litterære tekstene, og det kan være en fin variasjon å lytte sammen i klassen eller lytte istedenfor å lese hjemme. For elever med lesevansker gir det god støtte.

Lærernettstedet har forslag til prøver og oppgaver, krever lisens og innlogging. Lærernettstedet er felles nettsted for begge bøkene. Her er det forslag til undervisningsopplegg, forslag til tverrfaglige sjangeroppgaver, forslag til eksamensrettede oppgaver og presentasjoner som kan redigeres.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2017

Format Slide bound

ISBN13 9788202541804

EAN 9788202541804

Språk Nynorsk

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket