Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med mer enn 150 oppskrifter på hvordan man konserverer grønnsaker, frukt, urter og kjøtt, samt teknikker for å lage krydderblandinger, eddiker, relisher, chutney m.m. Alt er beskrevet med fotoserier og trinnvise forklaringer. Har tabell for sylting og tørking, og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Med mer enn 150 oppskrifter på hvordan man konserverer grønnsaker, frukt, urter og kjøtt, samt teknikker for å lage krydderblandinger, eddiker, relisher, chutney m.m. Alt er beskrevet med fotoserier og trinnvise forklaringer. Har tabell for sylting og tørking, og stikkordregister.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788251205214
EAN 9788251205214
Serie Inspirasjon
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket