Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken presenterer ca 200 konjakk- og armanjakkprodusenter og vel 100 brandyprodusenter og deres merker. Den gir et historisk tilbakeblikk, klargjør begreper og beskriver fremstillingsprosessene for de ulike destillatene, fra råvarer til ferdig produkt. Produktene blir vurdert etter den amerikanske 100-poengskalaen. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken presenterer ca 200 konjakk- og armanjakkprodusenter og vel 100 brandyprodusenter og deres merker. Den gir et historisk tilbakeblikk, klargjør begreper og beskriver fremstillingsprosessene for de ulike destillatene, fra råvarer til ferdig produkt. Produktene blir vurdert etter den amerikanske 100-poengskalaen. Har register.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788252924084
EAN 9788252924084
Språk Bokmål
Sider 184
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket