Hvis hverdagen i Andeby blir for grå, kan det være godt å tenke på at man på mystisk og magisk vis plutselig kan bli transportert til et middelaldersk fantasirike. Som når Donald og guttene på tur i skogen plutselig blir hentet inn som kongsemner til Bisarria. Eller når Mikke og Langbein under utforsking av en hule uforvarende blir overført til fabelaktige Filka-Dar, byen med de sju tårn. Eller så kan man fantasere om at mer eksotiske utgaver av Andebys hverdagsborgere lever under helt andre og mer eventyrlige forhold i fjerne strøk og tider. Som Mikke Mus i skråblikk-sagaen om De to sjøers rike og ridderhistoren om tvillingsverdene. Middelalder-Donald får også kjørt seg i flere fantasysettinger. For uansett tid og sted: Der Donald er, er drama og kaos aldri langt unna! 320 sider av en annen verden!
Forlag Egmont Kids Media
Utgivelsesår 2022
Serie Donald Duck Fantasy (1 - 2022)
Genre Humor Fantasy