For første gang er det opp til den unge gutten selv å ta avgjørelsen. Skal han konfirmere seg eller ikke? Det gjaldt forholdet til de høyere makter. Men for en enkes sønn i 1934 gjaldt det også å finansiere en konfirmasjon. Selv mente gutten at det ville være best for begge parter om han avstod. Men slik ble det ikke. Romanen handler også om onkel Ludvig som ble torpedert i Biscaya under første verdenskrig.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788202128685
EAN 9788202128685
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.