Konditorens beste sjokoladeoppskrifter

kaker, konfekt og desserter

av (forfatter), Fabian Björnstjerna (illustratør) og Dorthe E. Erichsen (oversetter).

Cappelen Damm 2012 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Vil du lage deilige sjokoladeretter? Denne boka byr på uimotståelige fristelser for alle sjokoladeelskere.

Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen.


Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker!


Om forfatteren

Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202381509

EAN 9788202381509

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket