Læreboka dekker målene i læreplanen for programfaget Data- og elektronikksystemer vg2, og tar for seg antenneanlegg, brannalarmanlegg, innbruddsalarmanlegg, adgangskontroll og telenett og datanett. Med oppgaver til hvert kapittel. Har stikkordsregister.
Kommunikasjonsanlegg Vg2 elenergi dekker målene i læreplanen for programfaget Data- og elektronikksystemer Vg2. Den tar for seg antenneanlegg, brannalarmanlegg, innbruddsalarmanlegg, adgangskontrollanlegg og data- og telekommunikasjonsanlegg. Boka behandler de ulike systemene, utstyret, planleggingen, montasjen, driften, vedlikeholdet og dokumentasjonen.
Forlag Elforl.
Utgivelsesår 2007
største drittboken du kan finne på norsk jord. håpløs tekst, vanskelig formulert og dårlige spørsmål som boken ikke selv gir svar på. fraråder alle å bruke denne