Kommunikasjon

så enkelt og så vanskelig

av (forfatter) og Morten Hornburg (illustratør).

Oddvar Johnsen 2018 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Min bakgrunn for å skrive en bok om kommunikasjon er en oppvekst med dysleksi, mobbing og sosial angst. På tross av dette en lengre utdannelse som hovedfag i kompetanseutvikling, lektor, spesialpedagog og mye annet. Jeg har nå arbeidet med over 200 organisasjoner i Norge og i utlandet. Mange av disse har vunnet priser for sin kundeservice og mine kunder i dag er bl a NAV, Skatteopplysningen, Oslo Kommune, Forbrukerrådet, NFF, SSB, Color Line. Confex har også kåret meg til årets nykommer som foredragsholder. Når min kone fikk kreft og vi hadde to små gutter, fikk jeg et nytt perspektiv på livet. Med eksempler fra sterke møter med bl a Thorvald Stoltenberg, Arnold Schwarzenegger og alle de jeg har vært så heldig å møte.
Baksiden av boken av Trine Lise Ness Grimstad, Direktør kunde og leveranse, Digitale medier 1881: Du holder nå i nøkkelen til hvordan du virkelig kan forstå hva som skal til for at DU best skal lykkes i din kommunikasjon hjemme, på jobb og i vennegjengen - og hvorfor! Jordnær og lattervekkende! Oddvar er en av dem som klarer å formidle historier på en måte som gjør at du føler at det er du selv som står i sentrum av hendelsene. Konklusjonene i boken treffer deg som en knyttneve, og du VET at du har lært noe for livet. Mot er en egenskap som kjennetegner Oddvar. Gjennom å være modig når han frem til sitt publikum. Han sier det som det er - og du kjenner deg igjen på en prikk. Når du kaster et blikk på sidemannen, skjønner du at det er flere enn deg som er i læremodus! Det som kjennetegner Oddvar, er at han er oppriktig glad i folk. Han simpelthen elsker det han gjør og denne intense lidenskapen smitter. Han er en ydmyk Guru i bransjen, og han deler raust av sine egne feil og mangler, så læringsrommet blir trygt og morsomt. Tusen takk, Oddvar, for at du valgte å skrive denne boken akkurat slik den er - den vil være et kjært verktøy for alltid.

Bokdetaljer

Forlag Oddvar Johnsen

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788269119503

EAN 9788269119503

Språk Bokmål

Sider 345

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket