Boken gir en samlet og systematisk fremstilling av de viktigste rettsreglene for våre kommuner og fylkeskommuner. Hovedvekten er lagt på regelverket kommuneloven og de endringer som er foretatt av disse siden overtakelsen i 1992, siste gang juli 2000. Det er videre gitt en innføring i reglene om valg til kommunestyret og fylkestinget, og en innføring i sentrale problemstillinger knyttet til særlovgivningen om kommuner og fylkeskommuner, med særlig omtale av rettsreglene om planlegging og regulering, helse- og sosialtjenester, og grunnskole og videregående skole. Har litteraturliste, lov- og doms- og stikkordsregister.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2002
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.