Boka tar for seg hvilke vurderinger som bør foretas før kommunen velger å organisere deler av tjenesteproduksjonen som eget foretak eller selskap. Heftet er skrevet for administrativ ledelse og folkevalgte til bruk i prosessen med å vurdere og gjennomføre selskapsorganisering. Heftet kan også være til nytte for saksbehandlere som skal delta i det praktiske arbeidet med å utrede grunnlaget for omorganisering. Har liste over ord og uttrykk, lovregister og litteraturliste.
Forlag Kommuneforlaget
Utgivelsesår 2002