Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I tillegg til tradisjonelle oppskrifter på hovedretter og desserter, inneholder boken oppskrifter på vin, likører, drinker, dram, øl, terter, kaker og brød. Boka er inndelt i måneder, og hvert kapittel presenterer de beste råvarene som gjelder for årstiden. Har register.
Omtale fra forlaget
Følg kokkens arbeid året rundt. Boka er delt inn per måned, og for hvert kapittel presenters retter med årstidens beste varer - alt fra hovedretter til drikke. Det er råvarene og årstidens aktiviteter som står i fokus. Fra supper og baking på vinteren til sommerens grilling. Her er oppskrifter på juleøl, vin, likør og drinker med og uten alkohol. Boka begynner i mars, årets første kulinariske måned. Boka presenteres primstavens mathøytider fra norrøn tid, og du får forslag til hva du kan servere.
Forlag Fortellerforlaget
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788281030237
EAN 9788281030237
Språk Bokmål
Sider 220
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket