Kokken og professorens kokebok

urban food

av (forfatter) og Knut Stene-Johansen (forfatter).

Aller 2015 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

KOKKEN OG PROFESSORENS KOKEBOK er en hyllest til det moderne, norske
kjøkkenet og tradisjonene vi bygger vår matkultur på.
Dette er en videreføring av våre bestemødres oppskrifter samtidig som
folkets favorittretter er godt representert.
Økologiske og kortreiste råvarer er basis der det er fornuftig, og ikke minst
handler boken om fellesskapsfølelsen de gode måltidene innbyr til.
Alt dette inngår i tankene bak konseptet URBAN FOOD.

La deg friste til å prøve nye og klassiske matretter,
både til hverdag og til fest. Oppskriftene er like enkle
som de er smakfulle og inspirerende.
Her får du en skikkelig innføring i variert mat med
bakgrunn i moderne matfilosofi.
Pizza, lasagne, fårikål, østers, hummer og fiskepinner -
desserter og mye deilig tilbehør.
Hver oppskrift følges av varierte drikkeforslag og kokkens gode tips.
Grunntankene bak et godt og ansvarlig kosthold er presentert i form
av en ti punkts hustavle, der historie og nåtidsperspektiv på mat,
helse og miljø er spennende og underholdende beskrevet.
Vel bekomme

Bokdetaljer

Forlag Aller

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788232501083

EAN 9788232501083

Språk Bokmål

Sider 215

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket