Kokkehåndboka

en matlagings- og råstofflære

av (forfatter).

Vett & viten 2001 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bokas første del beskriver de grunnleggende metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat. Den andre delen består av en råstofflære som også kan fungere som et utfyllende oppslagsverk. Har oversikt med over læreplanen og register.

Omtale fra forlaget

Bokas første del beskriver de grunnleggende metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat. Den andre delen består av en råstofflære som også kan fungere som et utfyllende oppslagsverk. Har oversikt med over læreplanen og register.

Bokdetaljer

Forlag Vett & viten

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788241203534

EAN 9788241203534

Språk Bokmål

Sider 350

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket