Omtale fra forlaget
Et kulinarisk oppslagsverk laget i samarbeid med kokker fra den berømte kokkeskolen "Le Cordon Bleu". Boken beskriver ulike råvarer, hvordan man behandler og klargjør dem, tilberedningsteknikker og variasjonsmuligheter. Det beste fra internasjonalt kjøkken - såvel fransk og italiensk som kinesisk og japansk. Trinn-for-trinn-anvisninger med illustrasjoner.
Oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard, Dorthe E. Oftedal og Kari M. Thorbjørnsen.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788202164270
EAN 9788202164270
Serie Cappelen fakta
Språk Bokmål
Sider 349
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket