Omtale fra forlaget
Det klassiske kjøkken er fundamentet i denne grunnleggende metoder innen sauser og supper, er det laget innlæringsoversikter. Bakst, konfekt og kakedekor er utvidet i forhold til førsteutgaven. Rettenes navn er oppgitt på norsk, fransk, engelsk og tysk. Lekre fotografier i farger. Kjøkkenfaguttrykk. Boka er for grunnkurs og videregående kurs kokkfag, for KSH- og dekker fagstoffet fram til fagprøven.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788200406662
EAN 9788200406662
Språk Bokmål
Sider 538
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket