Kokekunst 2000

av (forfatter) og Arvid Skogseth (forfatter).

Universitetsforlaget 1993 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Det klassiske kjøkken er fundamentet i denne grunnleggende metoder innen sauser og supper, er det laget innlæringsoversikter. Bakst, konfekt og kakedekor er utvidet i forhold til førsteutgaven. Rettenes navn er oppgitt på norsk, fransk, engelsk og tysk. Lekre fotografier i farger. Kjøkkenfaguttrykk. Boka er for grunnkurs og videregående kurs kokkfag, for KSH- og dekker fagstoffet fram til fagprøven.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788200406662

EAN 9788200406662

Språk Bokmål

Sider 538

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket