Kokeboken uten melk

en praktisk håndbok

av (forfatter).

Kolofon 2006 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de skal spise ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer blant annet nok kalsium. Med oppskriftsregister og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Forekomst av matvareallergi øker, spesielt hos barn, og 2-5% av barn under 3 år har melkeallergi - tåler ikke melkeprotein. Dette er en praktisk håndbok for dem som ikke tåler melkeprodukter, enten de har melkeallergi, laktoseintoleranse, eller begge deler. Boken retter seg mot alle som skal lage melkefri mat, enten det er til en gjest eller på restauranter, hoteller eller flyturer. Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de blir buden bort/spiser ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan god mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer bla nok kalsium (kalk) og den oppgir linker til ytterligere informasjon. Forfatteren Liv Wiborg Karlsen er utdannet sosionom/cand.polit og pga manglende kompetanse i ernæring, har forfatteren fått hjelp av en av Gildes egne ernæringsfysiologer. Forfatteren kan kontaktes på tussilago.liv@c2i.net

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788230003008

EAN 9788230003008

Språk Bokmål

Sider 294

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket