Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på supper, hovedretter, sauser, desserter og bakverk der melkeprodukter er erstattet med laktosereduserte produkter. I tillegg har boka et kapittel om melk og overfølsomhet og gir ei oversikt over hvilke produkter som kan erstatte melk. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka har oppskrifter på supper, hovedretter, sauser, desserter og bakverk der melkeprodukter er erstattet med laktosereduserte produkter. I tillegg har boka et kapittel om melk og overfølsomhet og gir ei oversikt over hvilke produkter som kan erstatte melk. Har register.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788252921649
EAN 9788252921649
Språk Bokmål
Sider 87
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket