Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Her finner du mer enn 200 oppskrifter fra den enkleste pastaretten til lammesteken. Noen retter er laget på to minutter, andre gir deg muligheten til å tilbringe flere timer på kjøkkenet, men alle rettene er enkle, og spennende å lage. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Andreas Viestad, journalist i Dagbladet og Sissel Kvello som driver restauranten Acqua, presenterer sine oppskrifter. Dette er en lekker og moderne kokebok som samler klassikere og samtidig gir nye og moderne forslag til hverdagsmat og festretter Boken er rikt illustrert med fototgrafier samt praktiske trinn-for-trinn bilder av f.eks. hvordan du fileterer en flyndre og bener ut en kylling. Boken inneholder 190 oppskrifter på alt fra supper, fisk, skalldyr, kylling, grønnsaker, pastaretter, desserter og brød.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205256200
EAN 9788205256200
Språk Bokmål
Sider 232
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket