Koff - og livet under snøen

av (forfatter) og Elling Reitan (illustratør).

Nidaros 2005 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Koff er en liten jervgutt som leserne får følge fra han blir født midtvinters i en snøhule fram til han skal møte livet utenfor hiet på slutten av vinteren. Koff vokser opp sammen med jervemor og to søstre. I livet under snøen møter han andre dyr, og han opplever blant annet sitt første møte med menneskene. Boken handler om uvanlige vennskap, store og små gleder, og alle farene Koff og familien hans blir utsatt for. Til slutt i boken er det informasjon om jerven og andre dyr som er med.

Omtale fra forlaget

Koff er en liten jervegutt som leserne får følge helt fra han blir født midtvinters i en snøhule fram til slutten av vinteren når han snart skal ut å møte livet utenfor hiet. Koff vokser opp sammen med sin jervemor og to søstre. I livet under snøen møter Koff også andre dyr og han opplever blant annet sitt første møte med mennesker. Boka handler også om uvanlige vennskap, små og store gleder, og ikke minst alle farene Koff og hans familie utsettes for. Boka har en ny og utradisjonell stil. Den er skrevet av Arild Landa som har forsket på jerv i mer enn 20 år. Elling Reitan som er en kjent kunstner både i Norge og utlandet har laget illustrasjonene. Ønsket med boken er å spre verdibasert naturinformasjon og glede både til store og små med en spennende historie og flotte illustrasjoner.

Bokdetaljer

Forlag Nidaros

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788299706803

EAN 9788299706803

Språk Bokmål

Sider 52

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket