København for livsnytere

av (forfatter).

Vigmostad Bjørke 2006 Heftet

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken har forfatteren latt magen, øynene, ørene og luktesansen få bestemme innholdet. Bydel for bydel presenteres blant annet ulike severdigheter, museer, overnattingsmuligheter, restauranter og kaféer, barer og puber, teatere og kinoer, shoppingmuligheter og kirker.

Omtale fra forlaget

En benk i en park, plassert akkurat der solens siste stråler treffer før det myke nattemørket tar over. Et eventyr av et antikvariat, nøyaktig så støvete og innholdsrikt som det skal være. En "smørrebrødbevertning" med en meny som er både eventyrlig og overdådig. En kirke med et tårn med en vindeltrapp med en utsikt som... Journalist og forfatter Hans Petter Treider har latt magen, øynene, ørene og luktesansen bestemme innholdet i denne boken. København for livsnytere er med sine over 300 sider et overflødighetshorn med tips og råd til den som ønsker å oppleve det ekte og for mange helt ukjente København. Kart og symboler gjør boken svært brukervennlig. Ha den i lommen under ditt neste København-besøk.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788241904226

EAN 9788241904226

Omtalt sted København

Språk Bokmål

Sider 319

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket