"Kodenavn ROC" er et sjokkerende dypdykk i hva som egentlig skjedde på den internasjonale politiske arenaen i periden 1950 til 2000. Boken er skrevet som en roman, og mye av handlingen foregår i Asia hvor USA brukte alle midler for å holde kommunismen unna. Her spilte Norge en viktig rolle, og hvor involverte vi var, vil nok overraske mange. Kodenavn ROC dokumenterer at Norge deltok langt mer enn det som var parlamentarisk forsvarlig. Forfatteren tar leserne med til ekstreme og eksotiske steder, men også til produksjon av narkotika, rå vold og utnytting av uskyldige kvinner og barn. Denne sjokkerende romanen vil neppe bli forbigått i stillhet.
Forlag Fair forlag
Utgivelsesår 2018
Genre Spenning
Omtalt tid 1945-1999
En spennende bok om den kalde krigen og stormaktenes spill rundt heroin og våpen. God underholdning, og skremmende historisk innblikk.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.