Kvinnefotballens utvikling har skutt fart de siste årene. Spillere på de store klubbene er stjerner og folk kommer på stadion for å se sitt favorittlag. Vi i Norge har noen av de aller største stjernene i verden. Endelig har unge jenter rollemodeller de identifiserer seg med, men veien dit har vært lang. I denne boka tar forfatterne Erle Marie Sørheim og Tom Stalsberg oss med på en 144 år lang motbakke. De leverer morsomme anekdoter, tragiske historiske hendelser og de har snakket med noen av de viktigste premissleverandørene for utviklingen av Norsk kvinnefotball. I tillegg har de snakket med noen av våre største stjerner. Dette er en unik bok som viser kvinners kamp for å få lov til å spille verdens vakreste spill, ikke bare med søkelys på Norske forhold, men i hele verden. En slik bok har ikke blitt skrevet før.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202809263