Omtale fra forlaget
Vellykket matlaging avhenger ikke bare av de riktige ingrediensene i hendene til en dyktig kokk. Hvordan maten skjæres, kuttes opp og skjæres i skiver eller terninger, kan ha mye å si for smaken. I denne boken gir kjøkkensjefer i verdensklasse deg enkle råd om utstyr og valg av riktig redskap, og viser med klare trinn-for-trinn-fotografier hvordan du bruker knivene på kjøkkenet.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788202290467
EAN 9788202290467
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket