I denne boka belyses sykepleie i forbindelse med en rekke medisinske tilstander der pasienten trenger hjelp. Boka presenterer teoretiske og praktiske kunnskaper som danner en viktig del av grunnlaget for sykepleierens vurderinger og handlinger. Denne 3. utgaven er utvidet og derfor delt i 2 bind. Flere nye emner er kommet inn. Boka kan brukes i sykepleierutdanningen og som oppslagsverk for sykepleiere som arbeider i sykehus, sykehjem og hjemmesykepleie.
Et læreverk som gir studenten grunnleggende kunnskaper i klinisk sykepleie.
Bøkene gir teoretiske og praktiske kunnskaper som utgjør et viktig grunnlag for sykepleierens forståelse, vurderinger og handlinger. Sykepleien knyttes til konsekvensene av somatiske sykdommer, skader og symptomer.
Denne bokpakken inneholder Klinisk sykepleie 1, Klinisk sykepleie 2.(2010-utgavene) og ny.digital arbeidsbok.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788205460249
EAN 9788205460249
Rikelig illustrert. Lett å slå opp i hvis man leter etter noe. Teksten er altfor liten, vanskelig å lese. Boken er altfor tung, som gjør den u-håndterlig å ta med seg, lese på sengekanten, toget eller i sofakroken - må sitte ved skrivebordet. Bøkene burde vært utgitt i flere mindre bøker, med noe større skrift. Tekstene er litt smør på flest når sykepleiestudentene allerede har hatt anatomi, fysiologi og patofysiologi innen kort tid, da teksten beskriver mye patofysiologi unødig.