CD-en inneholder 20 gamle og nye barnesanger, kjent fra TV og radio. Medvirkende: Trond-Viggo Torgersen, Anne Kari Hårnes, Jarl Goli, Lillebjørn Nilsen og Mia Gundersen med flere.
Klin kokos bananas er en samleplate for de lekne. Tull og tøys og rampemusikk fra ende til annen fra noen av våre største artister og barne-favoritter: Blant annet: Ædda Bædda, I bakvendtland, Ta en potet!, Er de'kke rart?, Hvordan kommer edderkopper hjem?, Frihetsfrosken, Det var en gang en (x) og en (x), Tramp på en smurf, Reinsdyret Sveins lykkelige jul, Kongen i rosa trikot, Pappa av papp og Kurtamarilteodorfilifjongsabbetussengelsenjosefin. Artister inkluderer blant annet: Lillebjørn Nilsen, Odd Børretzen, Trond Viggo, Knutsen og Ludvigsen, Maj Britt Andersen, Nissa & Elisabeth, Uhu! og Barnas Supershow.
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2007