Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder mer enn 130 autentiske oppskrifter på retter fra middelhavsområdet. Boken er bygd opp med en fotografisk guide som hjelper leseren å velge ut de beste råvarene, og inneholder trinnvis fremgangsmåte til hver oppskrift. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder mer enn 130 autentiske oppskrifter på retter fra middelhavsområdet. Boken er bygd opp med en fotografisk guide som hjelper leseren å velge ut de beste råvarene, og inneholder trinnvis fremgangsmåte til hver oppskrift. Har ordliste og register.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788205232365
EAN 9788205232365
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket