Klar melding 1

Yrkesfaglig utdanningsprogram

av (forfatter), Venke Håland (forfatter) og Tommy Moum (forfatter).

Cappelen 2006 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Klar melding 1 dekker hele den nye læreplanen for Vg1 og gir en grundig presentasjon av muntlige og skriftlige situasjoner og sjangre som er relevante i jobbsammenheng. Boka har både eldre og nyere tekster og forfatterne har lagt vekt på å få med korte, skjønnlitterære tekster med en god historie. Boka gir forslag til ulike læringsstrategier som kan stimulere til effektivt og aktivt arbeid med faget. Klar melding 1 tar utgangspunkt i at norskfaget faktisk handler om noe ungdom er opptatt av - å uttrykke seg og skape kontakt. Sangtekster, rapporter og tekstmeldinger, alt handler om å formidle et budskap ved hjelp av språket. Læreboka ønsker å bevisstgjøre elevene om samspillet mellom teknologi og tekst, og lar dem se nærmer på hvordan tekster i vår tid settes sammen på nye måter. Nettstedet er strukturert etter kapittelinndelingen i læreboka og har interaktive oppgaver og tekster med tanke på differensiering.På nettstedet ligger det også lydfiler av tekstene i læreboka. Komponenter • alt-i-ett-lærebok • lettlesutgave • nettsted .

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2006