Klar, ferdig, norsk!

Biletordbok

grunnleggjande norsk for språklege minoritetar

av (forfatter), Astrid Madsen (forfatter) og Birgitta Sondresen (illustratør).

Fagbokforlaget 2012 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Læreverket tar utgangspunkt i Læreplan i grunnleggende norsk for språklige minoriteter, og består av fire komponenter: nettressurs, bildeordbok, arbeidshefter og lærerveiledning. Denne bildeordboken kan brukes alene eller sammen med de andre komponentene. Den inneholder bilder med ord og forklaringer under. Den tar for seg ti temaer: familie, skole, årstider, kropp, klær, mat, bolig, natur, fritid og følelser og transport. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Klar, ferdig, norsk! Klar, ferdig, norsk! tek utgangspunkt i Læreplan i grunnleggjande norsk for språklege minoritetar. I læreverket er det lagt vekt på dei fire hovudområda lytte og tale, lese og skrive, språklæring, språk og kultur. Klar, ferdig, norsk! består av nettressurs, biletordbok, to arbeidsbøker, fem arbeidshefte og ei lærarrettleiing. Dei to arbeidsbøkene har det same innhaldet som dei fem arbeidshefta, men er organiserte med nivå 1 og nivå 2 i kvar si arbeidsbok. Læreverket er temabasert med systematisk innlæring av ord og omgrep. Dette gir eit heilskapleg og godt læringsutbytte for fleirspråklege elevar. Alle komponentane har ti tema: Familie Mat Skole Bustad Årstider Natur Kropp Fritid og kjensler Klede Transport Nettressurs, biletordbok og arbeidshefte/arbeidsbøker dannar ei fleksibel læremiddelpakke for undervisning av enkeltelevar eller grupper i grunnleggjande norsk.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788211014689

EAN 9788211014689

Språk Nynorsk

Sider 148

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket