Kjøtt til fest

av (redaktør).

Gyldendal 1989 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.

Omtale fra forlaget

Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1989

Format Innbundet

ISBN13 9788205183605

EAN 9788205183605

Serie Vår tids mat

Språk Bokmål

Sider 137

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket