Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.
Omtale fra forlaget
Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1989
Format Innbundet
ISBN13 9788205183605
EAN 9788205183605
Serie Vår tids mat
Språk Bokmål
Sider 137
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket